Binnen kijken bij ’t Borkerstekkie

Onderweg

 Het is ongeveer een maand geleden dat ik onderweg was naar een bed and breakfast in Westerbork. Bij de plaatsnaam Westerbork denk ik aan het herinneringscentrum – kamp Westerbork – maar ook altijd aan de prachtige bosrijke omgeving. In deze blog / binnen kijker geef ik jullie een inkijkje in het 2 persoons bed and breakfast ”t Borkerstekkie’ in Westerbork door middel van de sfeer foto’s die ik hier heb gemaakt.

 

Binnenkomst

Nadat ik een korte rondleiding heb gehad van Sigrid, de eigenaresse van de bed and breakfast ben ik begonnen met fotograferen . Via de voordeur kom je meteen binnen in de zitkamer/ontbijt ruimte. Wat mij meteen opvalt is dat het prachtig is afgewerkt en dat er veel aandacht is besteed aan de styling. De indeling is erg praktisch. Links van mij zie ik een mooie loftdeur met daar achter de badkamer en als ik vooruit kijk zie ik de slaapkamer. In het zit/ontbijt gedeelte zie ik een prachtig gedekte tafel staan. Wat mij betreft kun je hier heerlijk zitten om te ontbijten. Er staat een prachtige zwarte keuken trolly met daarop spulletjes om koffie en thee te maken.  

Stijlvolle badkamer

Verrassend is toch wel de badkamer die tevoorschijn komt als je de prachtige houten lofdeur open schuift. Ook hier valt mij meteen op dat de afwerking subliem is. Mooie kleur verdeling van de donkere vloer en de lichtere muren. Het is ook erg ruim voor een 2 peroons B&B.  De badkamer is voorzien van een regendouche, toilet en wastafel.

Sfeervol slapen

De slaapkamer ziet er erg sfeervol uit. Een heerlijk ruim bed. Met aan een kant van de muur ook nog een prachtig stuk foto behang met daarop een schaap. Bij het bed hangen 2 leuke lampjes, ideaal om bijvoorbeeld te gebruiken bij het lezen van een boekje. Doordat de kamer voorzien is van  jaloezien geeft dit een sfeervol effect als het zonnetje schijnt. 

Prive terras met overkapping

 

Als laatste wil ik jullie de tuin laten zien die helemaal bij de B&B hoort. Het is zeer ruim en heeft diverse zit mogelijkheden. Ondanks dat ik de foto’s in de winter heb gemaakt zag het er zeer netjes uit. 

 

 

Bedankt voor het lezen en bekijken van deze binnenkijker blog over ’t Borkerstekkie. Meer informatie over ’t Borkerstekkie kunt u vinden via www.benb-tborkerstekkie.nl 

Heb je zelf een vakantie woning, chalet of bed and breakfast die je nog moet voorzien van nieuw fotografie materiaal voor de verhuur? Stuur dan gerust een e-mail voor de mogelijkheden en een prijsopgave