Binnen kijken vakantie-appartement Op’e Trieme

Onderweg

 Ik tikte op mijn navigatie de plaatsnaam De Trieme in en ik zag al snel dat dit in Friesland ligt.  Het is geen straf om deze route te rijden vanuit Erica want de omgeving onderweg is altijd prachtig. Na ongeveer 1,5 uur rijden kom ik langs het plaatsnaam bordje De Trieme en al snel volgt dan ook de plek van bestemming. Als eerste zie ik een prachtige oprit met een mooi woonhuis, achter dit woonhuis bevind zich het vakantie-appartement. In deze blog / binnen kijker geef ik jullie een inkijkje in het 4 persoons vakantie-appartement Op’e Trieme  door middel van de foto-impressie die ik hier heb mogen maken.

 

Vakantie-appartement Op'e trieme

Binnenkomst

Nadat ik een rondleiding heb gehad van Yvonne, de eigenaresse van het vakantie-appartement ben ik begonnen met fotograferen . Via de voordeur met openslaande deuren mogelijkheid kom je meteen binnen in mooie woon-slaapkamer met een luxe boxspringbed. Wat mij meteen opvalt is dat het allemaal strak is afgewerkt en dat er veel aandacht is besteed aan de inrichting. De indeling is erg praktisch en ruim.  Links van mij zie ik een mooi opgemaakt bed. Tegenover het bed zie ik de eettafel met daar achter een prachtige open keuken. Naast de open keuken zit de badkamer en de trap naar vide met slaapgelegenheid.

Op'e trieme vakantie-appartement fotografie Residence view
Op'e trieme vakantie-appartement fotografie

Stijlvolle badkamer

Erg knap hoe de ruimte praktisch is ingedeeld.  De badkamer ziet er prachtig afgewerkt uit. De kleur verdeling geeft een luxe look en door het prachtige houtenkozijn geeft het ook weer een warme uitstraling.  De badkamer is voorzien van een regendouche, toilet, badmeubel met spiegel en een elektrische radiator.

Vakantie appartement Friesland Fotografie
vakantie-appartement Op'e triemeFriesland fotografie
badkamer vakantie-appartement
Vakantie-appartement Op'e trieme Friesland
Vakantie appartement fotografie slaapkamer

Sfeervol slapen

De slaapkamer ziet er erg sfeervol uit. Een ruim bed. Met aan beide kanten mooie nachtlampjes.  Bij het bed staat een mooie kledingkast en een handige stoel. . Via de trap kom je op de vide waar ook nog een slaapgelegenheid is.

Vakantie appartement Friesland fotografie slaapkamer
Op'e trieme vakantiewoning fotografie

Open keuken

 

De houtenkeuken maakt het appartement helemaal af. Het is een prachtige eikenhouten hoekkeuken met een hardstenen aanrechtblad. Verder is de keuken voorzien van een inductiekookplaat, vaatwasmachine, koelkast, combimagnetron, koffie en theefaciliteiten, broodrooster, kook benodigdheden en een eettafel voor 4 personen.

 

 

Vakantie-appartement Friesland keuken
vakantie appartement fotografie Friesland

Buiten

 

Voor mensen die van ontspanning houden is het terras met de jacuzzi echt een uitkomst. Verrasend is de grote tuin ( 3000m2) met hangmatten deze zijn ideaal om te genieten van de rust. Foto’s zeggen genoeg over deze fanatische plek in Friesland!

 

 

Vakantie appartement fotografie
Bed and breakfast Overijssel fotograaf
vakantie appartement Friesland
vakantie-appartement Op'e trieme de trieme

Bedankt voor het lezen en bekijken van deze binnenkijker blog over Op’e Trieme. Meer informatie over vakantie-appartement Op’e Trieme in Friesland kunt u vinden op www.opetrieme.nl

Ben je zelf in het bezit van een vakantiewoning of b&b en zou je daar graag foto’s van willen laten maken? Stuur dan gerust een e-mail voor de mogelijkheden en een prijsopgave

 

Vakantiewoning fotograaf Friesland