Uw interieur in de spotlight.

Highlights van uw woning door middel van een binnenkijker reportage

Interieur binnenkijker

Trots op uw woning en interieur? Delen met anderen? Kies voor een binnenkijker presentatie. 

Heeft u jaren lang lopen klussen aan uw woning? Dan bent u natuurlijk apentrots op het eind resultaat. DIt is natuurlijk super gaaf om het vast te laten leggen door een professionele fotograaf. Het product interieur binnenkijker is ideaal om dan te boeken. Wij maken geen onderscheid tussen een kleine of grote woning. Elke interieur stijl is welkom.  Het is ook leuk om te gebruiken om op de sturen naar verschillende magazines. Bent u in het bezit van een eigen instagram pagina speciaal voor uw woning?  Dan is het ideaal om de interieur foto’s te gebruiken om te delen.  

 

 

Voor dat de fotograaf langs komt is er eerst een gratis telefoon gesprek met de fotograaf. Hier worden dan de pluspunten van de woning besproken en eventuele tips om de puntjes op de i te zetten. Wij werken met een groothoek lens en zonder flitser. De reden om zonder flitser te werken is omdat wij fotograferen met verschillende belichtings trapjes met natuurlijk licht. Hierdoor krijg je meer realistische interieur foto’s met minder hard licht. Leuk om te weten is dat u geen professionele interieurstyliste hoeft te zijn. Kortom een interieur binnenkijker is voor iedereen te realiseren. 

Ontvangt u altijd complimenten over uw woning? Wees dan een inspiratiebron voor anderen. Laat uw interieur fotograferen en deel het met anderen.

Interieur foto
Interieur fotografie binnenkijker badkamer

Recent op onze blog pagina

Lees deze leerzame artikelen.

Funda fotograaf

Funda fotograaf

Hoe kom ik aan een Funda fotograaf?   Vaak hoor ik ; Vroeger hadden we 1 foto in de krant en dit was voldoendeLeuk jij/ jullie hebben de knoop doorgehakt de huidige woning komt in de verkoop. Nu komt natuurlijk de vraag ga je het zelf verkopen of schakel je een...

Lees meer
Wat doet een vastgoed fotograaf?

Wat doet een vastgoed fotograaf?

Wat doet een vastgoed fotograaf?   Vastgoed fotograaf wat is dat uberhaupt? Aangezien je op deze pagina terecht bent gekomen geeft dit aan dat je waarschijnlijk op zoek ben naar een vastgoed fotograaf of je wilt jezelf gaan verdiepen in de vastgoed fotografie. Na...

Lees meer