Bedrijfs / marketing fotografie

Google streetview tour

Door een 360 graden tour te maken door een restaurant, winkel of zorginstelling geeft u toekomstige bezoekers de mogelijkheid bekend te raken met de onderneming.  Deze tour wordt door de fotograaf gemaakt in de afgesproken ruimtes. Nadat de foto’s nabewerkt zijn krijgt u een link, deze link kan op uw website geplaatst worden. Ook ontvangt u de foto’s los als JPG deze kunnen gebruikt worden voor Facebook

Scoor hoog in Google

Door een 360 graden tour toe te voegen op Google wordt de vindbaarheid beter. Potentiele klanten zullen u sneller vinden op Google. Tevens is het ook een extra optie om fotografie van uw pand of producten toe te gaan voegen voor een betere ranking.

Bedrijfs Fotografie

Fotografie is een belangrijk onderdeel voor bedrijven. Fotografie is nodig voor het presenteren van uw producten. Het stukje bedrijfs fotografie is ideaal om uw pand in beeld te brengen zodat potentiele klanten het gaan herkennen. Wij verzorgen de fotografie van zowel de buitenkant als het interieur.

Content fotografie

Om websites, marketingmateriaal of andere vormen van reclame te maken is content nodig. Het vinden van fotografie content is vaak lastig, door gebruik te maken van stock foto’s heb je hoge kwaliteit foto’s maar geen eigen materiaal waar uw eigen bedrijf in beeld komt. Wij kunnen uw bedrijf voorzien van het juiste beeldmateriaal door het zelf te gaan maken.

Zakelijke portretten

Website klaar? Nieuw personeel? Wij fotograferen uw personeel in werksfeer voor een optimale presentatie. Ideale combinatie met een bedrijfs fotografie pakket. Maar ook als los product te bestellen. Voorkeur gaat wel uit naar minimaal 2 personen of meer.

Bedrijfs video

Binnenkort is het mogelijk een bedrijfs video te laten maken. Dit zorgt voor een hoge ranking op Google en het is perfect om te gebruiken voor marketings doeleinden op social media.