Vakantiewoning en bed and breakfast fotografie.

 

Vakantiewoning en bed and breakfast fotografie dat is onze specialisatie. Bij Residence View hebben we gekozen om ons te specialiseren in het fotograferen van vakantie accomodaties. Naast een bed and breakfast of vakantiewoning kunt u ook denken aan het fotograferen van vakantie chalets.  Tegenwoordig worden ze allemaal online aangeboden. Neem de website van “airbnb.nl”, “natuurhuisje.nl” of bedandbreakfast.eu perfecte websites om uw gastenverblijf aan te bieden voor de verhuur. Het is daarbij altijd een uitdaging om de perfecte foto’s te maken van de accomodatie. Hoe beter de foto’s zijn deste meer gasten zullen klikken op uw accomodatie om te boeken.

Met de toename van de online verhuur website’s van vakantiewoningen/accomodaties, is ook de concurrentie meer geworden. Tegenwoordig zien we in een dorp meerdere aanbieders van bed and breakfast adressen, wat betekent dat u als aanbieder nog meer uit moet blinken om boekingen te realiseren. Slechte foto’s passen daar niet bij. Wij van Residence View kunnen uw accommodatie voorzien van het juiste fotografie- of videomateriaal, wat de accommodatie voor potentiële klanten veel aantrekkelijker maakt.

Wij gaan voor realistische beelden zonder extreem groothoeklens gebruik. Tevens is het mogelijk om u als eigenaar een persoonlijke tour te laten maken door uw eigen accommodatie! Dit door middel van een video waarbij u als eigenaar alles vertelt over de accommodatie en omgeving. Dit kan vervolgens worden ingezet of social media.

Heeft u de nieuwe binnenkijker al gezien? Neem snel een kijkje bij bed and breakfast ’t Borkerstekkie. Uw B&B ook een keer in een ‘ binnenkijker’ ? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

vakantiewoning
vakantiewoning fotografie
vakantiewoning fotografie
N

Hoge resolutie fotografie

Alle beelden worden met professionele apparatuur gemaakt en in hoge resolutie opgeleverd.

N

Styling tips

Telefonische bespreking omrent de voorbereiding van de afspraak en tips voor de styling.

N

Nabewerking naar wens

Voor elke accommodatie een eigen persoonlijke nabwerking. Dit kan varieren van warme tinten tot moderne witte tinten. Elke opdracht is maatwerk en helemaal in passend in de stijl van uw vakantie accommodatie.

Bij slecht weer wordt de afspraak kosteloos verplaatst. Iets speciaals in gedachten? Neem contact op

Recent op onze blog pagina

Lees deze leerzame artikelen.

Wat doet een vastgoed fotograaf?

Wat doet een vastgoed fotograaf?

Wat doet een vastgoed fotograaf?   Vastgoed fotograaf wat is dat uberhaupt? Aangezien je op deze pagina terecht bent gekomen geeft dit aan dat je waarschijnlijk op zoek ben naar een vastgoed fotograaf of je wilt jezelf gaan verdiepen in de vastgoed fotografie. Na...

Lees meer
Voorbereiding foto presentatie B&B

Voorbereiding foto presentatie B&B

Styling fotosessie  Is het nodig om een interieur stylist in te schakelen voor een foto sessie van een B&B of vakantiewoning? Moet ik extra decoratie spullen aanschaffen om de sfeer op de foto's te verbeteren? Allemaal vragen die voorbij komen als eigenaar van een...

Lees meer
Op welke website bied ik mijn vakantie woning aan?

Op welke website bied ik mijn vakantie woning aan?

Op welke website bied ik mijn vakantiewoning aan?   Als u eigenaar bent van een bed and breakfast of vakantiewoning is het belangrijk deze aan te bieden op een website. Er bestaan verschillende websites die het mogelijk maken om zelf een accomodatie aan te...

Lees meer