Vakantiewoning promotie 

vakantiewoning fotografie

Met de toename van de online boekingswebsite’s van vakantiewoningen/recreatie accomodaties, is ook de concurrentie meer geworden. Tegenwoordig zien we in een dorp meerdere aanbieders van bed and breakfast adressen, wat betekent dat je als aanbieder nog meer uit moet blinken om boekingen te realiseren. Slechte foto’s passen daar niet bij. Vakantiewoning en bed and breakfast fotografie dat is onze specialisatie. Bij Residence View hebben we gekozen om ons te specialiseren in het fotograferen van vakantie accomodaties. Naast een bed and breakfast of vakantiewoning kun je ook denken aan het fotograferen van vakantie chalets.  Tegenwoordig worden ze allemaal online aangeboden. Neem de website van “airbnb.nl”, “natuurhuisje.nl” of bedandbreakfast.eu perfecte websites om uw gastenverblijf aan te bieden voor de verhuur. Al raden wij natuurlijk altijd aan om ook via een eigen website te verhuren. Dit kan gemakkelijk via mijnverhuurwebsite.nl. Het is daarbij altijd een uitdaging om de perfecte foto’s te maken van de accomodatie. Hoe beter de foto’s zijn deste meer gasten zullen klikken op uw accomodatie om te boeken.

Ik Suzanne eigenaresse van Residence View kan jouw accommodatie voorzien van het juiste fotografie- of videomateriaal, wat de accommodatie voor potentiële klanten veel aantrekkelijker maakt. Wij gaan voor realistische beelden zonder extreem groothoeklens gebruik. Tevens is het mogelijk om als eigenaar een persoonlijke tour te laten maken door je eigen accommodatie! Dit door middel van een video waarbij je als eigenaar alles vertelt over de accommodatie en omgeving. Dit kan vervolgens worden ingezet op social media.

Neem een kijkje op mijn portfolio pagina voor vakantiewoningen

Bij slecht weer wordt de afspraak kosteloos verplaatst. Iets speciaals in gedachten? Neem contact op

Recent op onze blog pagina

Lees deze leerzame artikelen.

Binnen kijken vakantie-appartement Op’e Trieme

Binnen kijken vakantie-appartement Op’e Trieme

Onderweg  Ik tikte op mijn navigatie de plaatsnaam De Trieme in en ik zag al snel dat dit in Friesland ligt.  Het is geen straf om deze route te rijden vanuit Erica want de omgeving onderweg is altijd prachtig. Na ongeveer 1,5 uur rijden kom ik langs het plaatsnaam...

Lees meer