Waarom Professionele foto’s essentieel zijn voor jouw bed & breakfast

 Als eigenaar van een Bed & Breakfast begrijp je ongetwijfeld het belang van een goede eerste indruk. Potentiële gasten worden vaak aangetrokken door wat ze zien, vooral op het internet. In een wereld waarin online boekingen de norm zijn geworden, zijn professionele foto’s niet langer een luxe, maar eerder een noodzaak. Hier zijn enkele redenen waarom ik uit eigen ervaring zou kiezen voor een professionele fotoreportage. 

1. Maak een blijvende indruk: Professionele foto’s kunnen de pluspunten van jouw Bed & Breakfast op een indrukwekkende manier vastleggen. Ze trekken de aandacht van potentiële gasten en creëren een blijvende indruk, waardoor ze eerder geneigd zijn om bij jou te boeken.
2. Onderscheid je van de concurrentie: In een competitieve markt is het belangrijk om je te onderscheiden van andere accommodaties. Kwalitatieve foto’s helpen je om op te vallen en laten zien dat je aandacht besteedt aan elk detail van jouw Bed & Breakfast.
3. Verhoog de boekingsconversie: Onderzoek heeft aangetoond dat accommodaties met professionele foto’s een hogere boekingsconversie hebben dan die met amateuristische foto’s. Door potentiële gasten te voorzien van aantrekkelijke beelden, vergroot je de kans dat ze daadwerkelijk bij jou boeken.
4. Betrouwbaarheid uitstralen: Professionele foto’s stralen betrouwbaarheid en professionaliteit uit. Ze geven potentiële gasten het vertrouwen dat ze kunnen verwachten wat ze zien, wat hun beslissing om bij jou te boeken vergemakkelijkt.
5. Verbeter je online aanwezigheid: Kwalitatieve foto’s zijn essentieel voor een effectieve online marketingstrategie. Ze trekken niet alleen meer verkeer naar jouw website en sociale media, maar zorgen er ook voor dat gasten langer blijven hangen en meer geneigd zijn om te boeken.

Kortom, professionele foto’s zijn een investering die zichzelf terugverdient voor jouw Bed & Breakfast. Ze helpen je om een blijvende indruk te maken, je te onderscheiden van de concurrentie, de boekingsconversie te verhogen, betrouwbaarheid uit te stralen en je online aanwezigheid te verbeteren. 

 

Gratis advies gesprek

In een Gratis en vrijblijvend advies gesprek geef ik tips over de styling en bespreken we jou eigen wensen omtrent de foto’s en of video.

Recent op onze blog pagina

Lees deze leerzame artikelen.

Hoe start je een bed and breakfast in Nederland

Hoe start je een bed and breakfast in Nederland

Een aantal belangrijke punten voor het starten van een Bed and Breakfast in NederlandHet runnen van een bed and breakfast is een boeiende onderneming en Nederland biedt vele mogelijkheden om een bed and breakfast te runnen. In dit blogartikel benoem ik de essentiële...

Lees meer
Funda fotograaf

Funda fotograaf

Hoe kom ik aan een Funda fotograaf?   Vaak hoor ik ; Vroeger hadden we 1 foto in de krant en dit was voldoendeLeuk jij/ jullie hebben de knoop doorgehakt de huidige woning komt in de verkoop. Nu komt natuurlijk de vraag ga je het zelf verkopen of schakel je een...

Lees meer